Kundservice   |     Svenska   SEK   |  
Select country
Select language
Logga in
Döda havet en oas av mineraler och salt | Cosmopharma (SE)konsulent Jaeger Elin

Döda havet en oas av mineraler och salt

Cosmopharma - förenad i harmoni med naturen, en vidunderlig källa till välmående, skönhet och hälsa!

I ett dramatiskt och samtidigt fridfullt ökenlandskap ligger jordens lägsta plats – Döda havet – ca 400 meter under havsytan. Det är en unik källa till hälsa och skönhet.
Havet har en salt, och mineralhalt på mer än 30 % och 10 gånger mer än i andra hav. Det salta vattnet gör att man flyter, snarare än simmar i Döda havet. Salthalten beror dels på att Döda havet inte har något utlopp, dels på att de omgivande bergen är saltberg. Under regntiden strömmar mängder av upplöst salt ned i havet och stannar sedan kvar när vattnet dunstar bort. Den sköna ”sanden” på havets botten är i själva verket inget annat än salt. Dess vatten innehåller 26 olika välgörande mineraler som är betydelsefulla för vår hälsa och 12 av dessa finns inte i något annat hav.

Det påstås att världshistoriens mest berömda skönhet, drottningen av Saba, upptäckte den kosmetiska effekten av att bada i de mineralrika källornas vatten. Många kallar Döda Havet för ”Livets Hav”.
 

Döda havsprodukterär annorlunda från de flesta produkter vi använder, de lämnar inte någon oljig hinna efter sig utan höjer hyns fuktnivå.
Mineralerna främjar cellförnyelsen, förbättrar cellernas ämnesomsättning, stimulerar blodcirkulationen, rengör, föryngrar, återuppbygger och tillför syre till dina celler.

Det är viktigt att det är så hög halt av magnesium som möjligt kvar i leran vid tillverkningen då det är detta som ger resultat när det gäller att reparera våra celler och ge den unika återfuktningen.
Utmaningen för en producent när man jobbar med så hög koncentration av mineraler är att krämerna lätt "skär sig".

En av Cosmopharmas producenter har varit verksam i 70 år och har all teknologi och kunskap som krävs. Denna fabrik har sålt och forskat på Döda havets skatter i 20 år. De har flera farmaceuter med professorgrad som dagligen arbetar med enbart produktutveckling och forskning.

Vi är stolta över Cosmopharmas produkter som innehåller mineraler, salt och lera från Döda havet och som håller en hög kvalité!

Varukorgen är tom.
Kontaktperson
Jaeger Elin
Telefon: 0760-00 23 68
elinjaeger@live.se

Information
Webshop
Övrigt
© Cosmopharma   |   Köpvillkor   |   Sekretesspolicy   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |