Kundservice   |     Svenska   SEK   |  
Select country
Select language
Logga in
Cosmopharma - The story | Cosmopharma (SE)konsulent Jaeger Elin

Cosmopharma - The story


Cosmopharma grundades den 15 oktober 2006 och huvudkontoret ligger än i dag på samma adress, i Kungsängen en liten förort 3 mil utanför Stockholm. Vi som tillsammans drog igång verksamheten hade alla erfarenhet från hemförsäljningsbranschen på olika sätt och kompletterade varandra utmärkt.
Vi hade på startdagen inte en enda konsulent och bara 16 produkter i sortimentet. Men tack vare att vi var många som hade bra kontakter, stor erfarenhet och ett brinnande intresse och inte minst en barnsligt stor tro på vår idé så fick vi en flygande start!

Redan 6 år efter starten 2012 hade vi 1217 aktiva konsulenter i 3 länder och våra produkter hade ökat från 16 till närmare 200 stycken. Vi omsatte till slutkund nästan 19 miljoner.

Ytterligare 6 år senare 2018 hade vi ökat antalet aktiva konsulenter till närmare 1900 st i 5 länder och produktsortimentet var ofantligt stort med över 400 produkter. Omsättning hade ökat till över 22 miljoner ut till slutkund.

2011 lanserade vi vår första ekologiska serie Cosmopharma Organic som har 100% naturligt innehåll och mycket högt innehåll av ekologiska ingredienser. 

2010 startade vi upp vårt Färg- och Stilkoncept där vi kan erbjuda stylistutbildningar samt att våra utbildade stylistkonsulenter kan erbjuda kunder att göra Färg- och stilanalyser. Vi har 300 certifierade färg- och stilanalytiker runt om i Norden, många med över 20 års erfarenhet! Vi kan därför stolt erbjuda en av marknadens säkraste och bästa färganalyser och stilanalyser. Färger påverkar hur du uppfattas av andra. Bär du rätt färger kommer din hud att lysa och du kommer att se pigg och alert ut. Fel färger kan tvärtom göra att du upplevs tröttare, blekare och kanske till och med äldre. Oavsett vilka färger som är inne just nu finns det nyanser av alla färger som ser bra ut på dig och några som inte gör det. Stil och mode är ständigt aktuella ämnen. Men det är inte alltid lätt att hänga med. Särskilt inte när om man inte vet var man ska utgå ifrån. Du får en personlig analys från någon av våra stilkonsulenter, som tillsammans med dig går igenom dina förutsättningar, din personliga stil, din figur, tips om hur du döljer och framhäver samt framför allt skapar en basgarderob, som du sedan alltid kan utgå ifrån när modet svänger och du vill förnya dig!

2018 lanserade vi vi vår prisbelönta veganska mineralmakeupserie BareFaced Beauty som även den visade sig bli en stor succé hos våra kunder.

2019 går vi en helt ny väg, nu ska vi tillbaka till ett mindre produktsortiment med endast våra absoluta storsäljare kvar och hamnar då istället på ett utbud på omkring 150 artiklar i sortimentet. Detta ger större trygghet och mer tydlighet hos våra konsulenter, hemförsäljare, återförsäljare och inte minst kunder. Ju mer att välja mellan desto svårare att ta ett beslut.
Vi behåller såklart vår serie vi hade från starten 2006, Cosmopharma Line, men modifierar den med ny design, modernare och mer aktiva ingredienser. Vi förädlar även vår ekologiska serie Organic och gör den nu även vegansk. Vår veganska supermakeup Barefaced Beauty stannar såklart kvar hos oss.

Cosmopharma är, och har alltid varit, ett familjeföretag och vi hoppas kunna hålla fast vid vår jordnära, varma och på ett seriöst sätt, enkla och familjära arbetssätt oavsett hur stora vi blir.
För oss är närheten, förtroendet och ärligheten med våra konsulenter, ledare, kunder och tillverkare otroligt viktig. Vi försöker alltid arbeta utifrån våra kärnvärden i allt vi gör. I alla kampanjer vi har, i alla nya produkter vi lanserar och i alla resor och konferensen vi anordnar. Det ska vara roligt, utvecklande och glädjande att arbeta med Cosmopharma, man ska göra det för att man vill och av egen fri vilja. Man ska kunna sälja så mycket och så lite man vill, när man vill. Vi ställer inga läskiga och onödiga krav på våra medarbetare och konsulenter! Det är bara på en punkt vi ställer krav, riktigt höga krav, och det är på våra leverantörer och tillverkare.
Kvalitén måste alltid vara den absolut bästa! Vi gör aldrig avkall på kvalité för att använda billigare råvaror, eller för att kunna ha billigare priser än våra konkurrenter. Kvalité är A och O för oss i allt vi gör. Allt från produkter till kundservice och hemsida, ja allt ska vara top notch.

Grundarna som idag driver Cosmopharma är vi; Trond Glommen och Susanne Sjölander.
Trond är en gla gutt från Norge som jobbat inom MLM-branchen sedan 1991. Han startade som hemförsäljare och byggde framgångsrikt en egen organisation i ett nätverk och har genom sin erfarenhet skaffat sig gedigen kunskap om branschen, hur man rekryterar och hur man på bästa sätt når ut till sina kunder. Han har även drivit ett eget MLM företag under ett par år innan han tillslut startade Cosmopharma 2006.

Susanne har arbetat som marknadsassistent och eventkoordinator på ett MLM företag sedan 1997 och har själv varit hemförsäljare och har genom detta skaffat sig en stora erfarenheter vad som krävs för att kunder ska bli glada, vad man behöver för verktyg för att få många värdinnor att bjuda hem gäster och inte minst hur man skapar bra, motiverande, inspirerande möten, konferenser och kampanjer. Med detta i bagaget så tog vi och plockade russinen av våra tidigare erfarenheter och lade till allt det som vi själva saknat i våra karriärer inom hemförsäljningsbranschen, gjorde ett enkelt och lockande marknadssystem för våra konsulenter och tog fram fantastiska populära högkvalitativa produkter och startade märket Cosmopharma 2006.

Cosmopharma AB ägs till 100% av Susanne Sjölander. Trond Glommen har eget bolag Sanma AS som idag har ett samarbetsavtal med Cosmopharma AB. All marknadsföring, produktlansering, event och årsplanering gör vi tätt tillsammans. Vår Vision är att vi vill vara ett av de ledande direktförsäljningsföretagen inom hudvård, makeup, skönhet och hälsa. Vår Mission är att Cosmopharma ska erbjuda ett sortiment av kvalitetsprodukter inom hudvård, makeup, skönhet och hälsa. Cosmopharma vill ge män och kvinnor en möjlighet till ett friare och roligare liv, genom att erbjuda sina oberoende säljkonsulenter möjligheten till både personlig och ekonomisk utveckling.

Vill du vara med på vår resa, så varmt välkommen in i värmen och gemenskapen hos oss i Cosmopharma!

Hälsningar
Susanne Sjölander & Trond Glommen

  


        Susanne Sjölander                      Trond Glommen

  

 

Varukorgen är tom.
Kontaktperson
Jaeger Elin
Telefon: 0760-00 23 68
elinjaeger@live.se

Information
Webshop
Övrigt
© Cosmopharma   |   Köpvillkor   |   Sekretesspolicy   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |