Kundservice   |     Svenska   SEK   |  
Select country
Select language
Logga in
Vision | Cosmopharma (SE)konsulent Jaeger Elin

Vision

Cosmopharma vill vara ett av de ledande direktförsäljningsföretagen inom hudvård, makeup, skönhet och hälsa.

Mission

Cosmopharma vill erbjuda ett brett sortiment av kvalitetsprodukter inom hudvård, makeup, skönhet och hälsa. Cosmopharma vill ge män och kvinnor en möjlighet till ett friare och roligare liv, genom att erbjuda sina oberoende säljkonsulenter möjligheten till både personlig och ekonomisk utveckling.


Mål de närmsta 3-5 åren

Cosmopharma vill öka det genomsnittliga antalet säljande konsulenter med 10% per år.
Cosmopharma vill öka omsättningen med 10% per år.

 

Kärnvärden

Kvalité
Cosmopharma strävar efter att ha naturliga produkter av högsta tänkbara kvalité i både råvaror och tillverkningsmetoder. Cosmopharma låter denna kvalité genomsyra hela verksamheten i allt från produkter till kundservice och utbildningar.

Samhörighet
Cosmopharma skapar en trygg och välkomnande miljö, där både säljkonsulenter och anställda känner en stark tillhörighet. Ingen lämnas utanför och alla har lika värde och betydelse för företaget. Varje medarbetare ska kunna få känna sig som en vital del av en grupp.

Glädje
Cosmopharma vill tydligt visa och föregå med gott exempel, att den främsta drivkraften för varje medarbetare är glädje. Genom att alltid jobba nära säljkonsulenterna med personliga möten mellan ledning, ledare, medarbetare och kunder, skapas relationer med lycka som bas.

Personlig utveckling
Cosmopharma ger både säljkonsulenter och anställda en bred möjlighet till personlig utveckling med ökad kunskap inom arbetsområdena, ökad social kompetens genom möten och inte minst ökad ekonomisk utveckling, genom ett marknadssystem med obegränsade inkomstmöjligheter för de oberoende säljkonsulenter.

Frihet
Cosmopharma har ett brett sortiment av produkter inom hudvård, makeup, skönhet och hälsa. Det är varje säljkonsulents eget val vilka produkter han eller hon vill arbeta med. Vi ställer inga krav på våra säljkonsulenter gällande aktivitetsnivå. Varje säljkonsulent väljer själv när och hur ofta man vill jobba, och styr därmed både sig egen tid och ekonomi.

Varukorgen är tom.
Kontaktperson
Jaeger Elin
Telefon: 0760-00 23 68
elinjaeger@live.se

Information
Webshop
Övrigt
© Cosmopharma   |   Köpvillkor   |   Sekretesspolicy   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |